Skip to main content
  • Köpvillkor

Beställning

Vid beställning betalas minst 30% av totalbeloppet i deposition. Resterande summa betalas när ringen är klar. Har du andra önskemål om betalning ta kontakt med oss så kan vi säkert hitta en lösning som passar dig.

PRIS

Priserna är i svenska kronor SEK och moms, för närvarande 25%, är inräknad i priset.

GRAVYR

Gravyr ingår i priset på alla våra ringar och avser insidan.

LEVERANS

Leveranstiden är ca 4-6 veckor beroende på produkt. Under vår högsäsong är leveranstiden något längre än under vår lågsäsong och vi rekommenderar våra kunder att ha sina vigselringar klara ungefär en månad innan vigseln. Skulle ni ha ont om tid kontaktar ni oss så gör vi vårt bästa för att leverera era varor så fort som möjligt. Kontakta oss även för leveranstider för specialprodukter.

Platinaringar har något längre leveranstid än våra guldringar.

ÅNGERRÄTT

Guldsmedspecialisten tillämpar distans- och hemförsäljningslagen, 2 kap. 4-5 paragrafen, vilket innebär att du inte kan erbjudas ångerrätt eftersom alla våra varor specialtillverkas på beställning.

BYTESRÄTT

Eftersom alla våra produkter tillverkas på beställning kan vi tyvärr ej erbjuda bytesrätt.

GARANTI

Guldsmedspecialisten lämnar en garanti mot tillverknings- och materialfel i ett år. Om en diamant lossnar under den tiden får ni en ny diamant under förutsättning att diamanten lossnade på grund av vanligt slitage och inte dålig behandling av ringen eller dylikt. Om ni fastnar med ringen och diamanten lossnar vid det tillfället gäller inte garantin. Vid kraftig yttre åverkan, såsom slag, klämskador, ändring av ringstorlek, dålig behandling av ringen, etc. gäller inte garantin. Kvitto på betald vara gäller som garantibevis.